web analytics

Der scannes igen….

Efter en laaaang pause har jeg startet lysbilledscanneren op igen, vi har fäet köbt nye skinner og den er igen klar til at köre ;-)

Der scannes igen...

Projektet startede jeg op for 3 är siden, og de förste 8 mäneder fik jeg scannet naesten 1300 lysbilleder ind, men sä gik skinnen i stykker og sä var der äbenbart lige sä meget andet der kom i vejen for scanneren har stäet stille siden….

Der scannes igen...

Men nu er jeg igang og der mangler “kun” omkring 800 lysbilleder sä er jeg faerdig. I dag har jeg näet omkring 50 stk. ;-)

Der scannes igen...

Det er altid noget jeg kan sidde og male lidt imens jeg skubber skinnen med billeder igennem, for ellers er det ret kedeligt arbejde bare sidde og scanne billeder ind :-P

2 kommentarer til “Der scannes igen….

    1. Ja det er et stort arbejde! Det er mine svigerforaeldres lysbilleder og jeg kom til at melde mig selv, da de havde fäet at vide det ville koste 20.000 kr at fä det gjort ved en prof, men i dag kan jeg godt se at det ikke er noget man bare lige gör :-)
      Nä, men jeg har jo tiden og jeg kan sidde og hygge med andre ting imens jeg skubber billeder igennem, sä det er ikke sä slemt ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *