web analytics

Smukke Lindau Insel…

Søndag fik vi morgenmad på værelset, for det er da et must når man har et værelse med sådan en udsigt :-)

Smukke Lindau Insel... Smukke Lindau Insel...

Efter morgenmaden og et bad forlod vi Hotel Birgsauer Hof og satte kurs mod Lindau, hvor vi faktisk havde booket en forlænget weekend i foråret, men måtte aflyse den p.g.a. vejret…

Vi kørte til Lindau Insel og parkerede, hvorefter vi gik ned til havnen hvor der er den smukkeste udsigt over Bodensee og de Schweiziske alper. Bodensee grænser op til både Tyskland, Østrig og Schweiz, så man kan faktisk med en kort køretur besøge alle 3 lande på en dag :-P

Smukke Lindau Insel... Smukke Lindau Insel... Smukke Lindau Insel... Smukke Lindau Insel...

Smukke Lindau Insel...

Smukke Lindau Insel... Smukke Lindau Insel...

Vi fandt en italiensk restaurant som havde et lille, men godt menukort og hvor al deres pasta var frisklavet samme dag :-)

Smukke Lindau Insel...

Smukke Lindau Insel... Smukke Lindau Insel... Smukke Lindau Insel...

Jeg forelskede mig total i denne smukke og charmerende by og vi blev hurtigt enige om at her skal vi bestemt ned på en forlænget weekend på et senere tidspunkt…

Smukke Lindau Insel...

På havnen købte vi en fin stegtegning af havnen og oppe i en af de små gader fandt vi en butik med mange lækre varer og vi skulle jo selvfølgelig have et par glas med hjem, de er skæve og smukke og så bliver lavet i Schwarzwald. Derudover købte vi en lokal Gin, kun en lille flaske for den store var udsolgt, som er blevet kåret til verdens bedste Gin i 2014. Det blev også til en kokosrom som bliver produceret i Østrig og smager fantastisk :-)

Smukke Lindau Insel...

Jeg fandt denne halskæde med småsten fra Bodensee og den kunne jeg da slet ikke stå for. Det er sådan en fin ide og et smukt minde, som man faktisk kan bruge og have glæde af i mange år frem ;-)

Der er flere billeder fra både hotellet, området omkring og turen til Lindau Insel i feriegalleriet

2 kommentarer til “Smukke Lindau Insel…

  1. Ej, det er altså helt underligt – jeg har aldrig hørt om Lindau før, og nu støder jeg på to blogindlæg inden for en time, der handler om den by! (Det andet var hos Fruen i Midten).
    Du er en god ambassadør for byen med alle dine dejlige billeder – tak for turen

    1. Ja, det var et sjovt sammentræf :-)

      Det var nemt for byen var meget meget smuk og vi skal helst sikkert derned igen på en forlænget weekend, så vi rigtig kan få set byen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *