web analytics

Pasta, pesto og parmesan…

Vi er tit afsted hele dagen i weekenderne, så aftensmaden må gerne være nem.

Vi havde både en rest ramsløgspesto og parmesan, så det var jo et nemt valg ;-)

Det bliver man bare aldrig træt af.

På vej hjem fra Echinger Lohe, smuttede vi forbi Jordbærautomaten. Den er åben døgnet rundt og det er lækre friske jordbær man får.

Familiegartneriet er i dag 3. generation og har eksisteret siden 1950. Frem til 2008 blev der dyrket grøntsager i gartneriet, men derefter omlage man produktionen til jordbær og i 2009 blev de første jordbærplanter sat og i 2016 var gartneriet ren jordbærproduktion.

Jordbærrene bliver dyrket i væksthus og smager fantastisk – det hele er bygget op omkring bæredygtighed og kvalitet, så væksthusene bliver opvarmet med lokalt overskudstræ, de store flader på væksthusene samler regnvand, som man så vander med året rundt og de bruger nyttedyr fremfor sprøjtemidler.

Der er virkelig tænkt over tingene og det kan vi jo godt lide :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *