Skriv en hilsen

47 kommentarer til “Skriv en hilsen

  1. Hejsa Mette,

   Mange tak for dine söde ord – billederne er taget med lidt af hvert ;-)

   Jeg startede med en Nikon D70, derefter skiftede jeg til en Nikon D200.

   Til mine billeder har jeg brugt disse optikker:
   Nikkor 17-55 mm f/2.8
   Nikkor 18-70 mm f/3.5-4.5
   Nikkor 80-200 mm f/2.8
   Sigma 30 mm f/1.4
   Sigma 50-150 mm f/2.8
   Sigma 70-300 mm f/4.5-5.6

   Derudover har vi disse optikker som jeg endnu har tilgode at lege med:
   Nikkor 50 mm f/1.8
   Nikkor 60 mm f/2.8 macro
   Sigma 10-20 mm f/4-5.6

   Nogle fä af billederne er taget med mit lommekamera, som er et Canon Ixus 200 is, det er knapt sä tungt at löbe rundt med :-)

   Mange hilsner
   Annemette

 1. Hej A. Har også sendt en mail til Mads, men ved ikke om det er denn rigtige adresse…. Har forgæves ledt efter den form til fyldte bøf. Mads snakkede om at den kunne købes i Metro, da han var hjemme i sommers. Men de kender den kke i Aalborg Metro. Mon kun i Tyskland? Skulle bruge den til en gave…
  Håber alt vel hos jer.
  Hilsen Karen Kogekone fra Texas(Marianne.)

  1. Hej igen….
   Snakkede med en fra isenkram og han vidste i hvert fald intet. Så må jeg prøve igen;o) Kan du huske hvad den hedder? Og prisen?
   Havde set den på den hjemmeside hvor I havde købt den første og den ser fin ud. Hils Mads og ha det godt..
   / Marianne.

  2. Hej igen…
   Så lykkedes det mig at finde den i Metro ved deres grillafdeling. Og den koster faktisk kun 125,- incl.moms;o) Var så en tur i Inspiration idag og der kan man også få den, dog til 200,-.  Jotak, det går godt heroppe. Stadigt på barsel, Villads er nu ½ år og Gustav er startet i børnehave. Da jeg kom tilbage fra barsel sidste gan, lukkede de jo TI og nu er jeg kaldt til møde imorgen ang vores fremtid på det nye sted, da han vist vil opsige Ida:o( Ikke nemt at holde barsel uden de laver ulykker…. I ser også ud til at have det godt. Hils endeligt og ha det godt.
   /Marianne.
   P.S. Tak for hjælpen.

  3. Hihi moster Gyda, du glemte vist at kigge datoen – det var i 2011 at vi diskuterede bøfpressen, men nu har du selvfølgelig heller ikke været her omkring længe :-D

 2. Hej A og M…
  Så fandt jeg vejen forbi jeres blog. Så lige de fine nye Nike sko. Sikke en smart farve… Hvor mon de er købt? Butik el nettet? Jeg mangler nemlig sådan et par og har ik set dem herhjemme i den farve. Ellers alt vel hos jer? Her flyver tiden afsted med 2 nussebasser :o) Dannie har fået nyt arbejde, som han starter på fredag. Det er hos Nilfisk i Hadsund. Hils , kh Marianne.

  1. Hejsa Marianne,

   De er sä fine og jeg tror det er de nye forärsnyheder. De er köbt hos Runners Point inde i München, men jeg har fundet dem i deres web-shop ogsä ;-)

   http://www.runnerspoint.com/de/Nike-FREE-RUN%2b-2-PRM-EXT-DAMEN-FREIZEITSCHUHE/54201743-de_DE.html?CategoryID=BX4KcILQbQoAAAE4vnE6F462&ShowCatalogName=true

   Her er alt vel og vi er stadig glade for at bo hernede :-) Tillykke med Dannies nye arbejde, det lyder da spaendende :-)

   Skal hilse fra Mads..

   /Annemette

 3. Hej igen..

  Fedt med en lille ferie… Tak for linket. Jeg var inde og kigge der men desværre udsolgt i min størrelse :o( typisk..
  Jeg må lede lidt videre. Fortsat god ferie og hils Mads. / Marianne.

 4. Hejsa…
  Kan se at I har købt røget paprika. Har du prøvet at lave mandler med det? Jeg har en god opskrift, vil du have den?
  Og så kan jeg se at du står og skraber kerner ud af granatæblet. Det er meget nemmere at skære den ud som du gør og så vende bunden opad og bank så med en spiseske på skrællen. Hvis den er fin moden, vil alle kernerne puffe ligeså fint ud ;o)og det griser ikke så meget som den anden måde. God fornøjelse…hils.

  1. Hejsa,

   Mmmm er altid klar pä en opskrift :-)

   Jeg har endnu ikke fäet en hvor jeg kunne banke kernerne ud :-( Har godt set at de bliver banket lige sä let ud, men alle de granataebler jeg har köbt har jeg aldrig kunne banke kernerne ud, sä jeg daekker mig godt ind og tager dem ud med enden af en teske :-D

 5. Halløj… Fik vist aldrig sendt dig opskriften på de røgede mandler…
  300 gr mandler
  2 tsk røget paprika
  1 æggehvide
  2 spsk revet frisk parmesan ost
  2 tsk salt
  Det hele blandes godt sammen og bages i ovnen ved 200 grader ca 8-10 min.
  De er rigtig gode :o)

  God fornøjelse. Hilsen Marianne.

  1. Hejsa,

   Mange tak (du havde godt nok sent den pä mail) jeg glaeder mig til at pröve dem, mäske det var et projekt til weekenden :-)

   Jeg tager kampen mod granataeblet op igen her en af dagene, sä er det spaendende om jeg kan banke kernerne ud denne gang :-D

   Skal hilse fra Mads…

 6. Her er i øjeblikket 13 grader og lidt med sol. Forhåbentlig foråret også snart indtræffer her’ :) Christopher og jeg skal på ‘kunsten’ i dag, de har bla en graffiti-udstilling. Tror det bliver spændende:)

  Dejlig dag til dig – til jer, håber og tror Mads hygger om dig:)

  Kærlige Hilsener

  1. Uh jeg ville gerne med pä Kunsten, jeg har set lidt fra den udstilling og den ville jeg gerne se ;-)

   Jeg har lige modtaget post, det var da alt for meget! 1000 tak :-)

   Stor knus til jer!

  1. Hey min søde moster kigger forbi :-P
   Det er den samme blog som jeg altid har haft, jeg har “bare” skiftet udseende for nogle uger siden ;-)
   Håber vi ser jer til sommer!? Jeg glæder mig til at se din nye kolonihave ;-)

 7. Hej Mette, Jeg fandt opskrifter på 4 huer her på siden, mange
  tak.
  Så skulle Pelle printe dem ud, og PIST var de væk.
  Nej det er sgu ikke sjovt når jeg ikke er en ørn til den teknik.Håber i har det dejligt i det sydtyske, og glæder jer til julen i nordjylland. Hils Mads, knus fra os Kirsten

  1. Hejsa Kirsten,

   Hvis du åbner siden med huerne, højreklikker med musen et sted på siden, så skulle der komme en menu op hvor du kan klikke “Åben med…” Hvis du åbner opskrifterne i et af de programmer du så har, kan du printe den derfra…

   Hvis det ikke virker må du lige sige til, så kan jeg ringe dig op og så må vi se om vi kan finde ud af det via Skype :-)

   Vi glæder os til jul og vi håber vi får jer at se i år – det kunne være rart ;-)

   Hils Pelle :-)

 8. Hej Mette
  Jeg har set at du var en tur i på loppe markede i München
  Kan du skrive nogle gode råd samt nogle tips
  Vi elsker at gå på marked og på tænker at tage en tur der ned
  Ved du om der er markede i okt weekend 24-26 -10 2014 ?
  Mvh Anita

  1. Hejsa Anita,

   Det er ikke så meget vi har været til i München. Der er et vi næsten altid er til, men det er kun en gang om året, om foråret.
   En enkelt gang har vi været til et marked som Røde Kors arrangerer, et stort loppemarked hver fre-/lørdag på p-pladsen ved Olympia stadion. Der er omkring 460 boder fordelt over 35.000 kvadratmeter, så der skulle da være lidt at komme efter ;-)

   Ellers ligger de fleste markeder vi har været til udenfor byen og de er for det meste markeder der er 1 eller 2 gange om året, men jeg skal nok poste hvis jeg falder over noget i de datoer ;-)

   /Annemette

 9. Hej Annemette
  Tak for info
  Ved noget nom markede andre steder i Tyskland der ligger tætter på Danmark ?
  Eller steder hvor man kan finde industri møbler i Tyskland ?

  1. Det var så lidt ;-)

   Jeg ved desværre ikke med de andre, for det er knap nok vi kan finde noget her i nærheden og da slet ikke i resten af landet ;-)

   Der er nok julemarkeder i hver en by her fra sidst i november og de kan bestemt anbefales, ellers ved jeg ikke lige m.h.t. markeder :-)

 10. Hej – jeg har søgt på nettet efter en strikkeopskrift på en poncho og har fået lyst til at kaste mig ud i at strikke Paula fra bogen mere feminin strik. Jeg strikker meget lidt og synes derfor det er lidt ‘over kilo’ at købe hele bogen. Ved du om der er nogen steder man kan købe blot denne ene opskrift? Mvh Vibeke

  1. Hejsa Vibeke,

   Jeg ved ikke helt om man kan købe opskrifterne løse, men du kan nogle gange finde bogen på tilbud i nogle af daglivarebutikkerne til 49 kr og så har du jo de andre opskrifter til senere brug hvis det er ;-)

   /Annemette

 11. Tak for alle de dejlige indlæg både her og på instengram . Vil du evt dele opskriften på den kyllinge gryde du lavede i fredags, så lover jeg til gengæld at hilse i Blokhus når jeg besøger min dejlige familie der. Rigtig god week-end Mariann

  1. Tusind tak, Mariann ;-)

   Uh den er sådan lidt efter hvad der lige er i grøntsagsskuffen – denne gang have jeg kartofler, gulerod, bladselleri, løg og røget bacon i. Det hele er skåret i grove stykker og puttet i et ildfast fad eller en stegegryde og så ligger jeg enten en hel kylling eller kyllingestykker ovenpå, drysser med friskkværnet salt og peber og til sidst hælder jeg en god sjat (1/2 flaske) rødvin ved og putter evt en bouillonterning ved. Til sidst kommes det i ovnen ved 200 gr i ca. 1-1,5 t. indtil alle grøntsager er møre og kyllingen er gennemstegt…

   Det kan jo varieres alt efter hvad man har af grøntsager man skal have brugt, men vi har altid kartofler, gulerod og bacon i og så varierer alt det andet :-)

 12. Hej Annemette
  Sikke en dejlig blog
  Jeg følger dig på insta og elsker at følge med i dit liv, som, set udefra, synes at blive levet til fulde.
  Dejligt at opdage bloggen og læse lidt mere om dig og dit
  I dit fotogalleri har du et meget fascinerende sort/hvidt foto af klapstole (tror jeg det må være).
  Mon det er et foto du vil sælge?
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at kunne se på det hver dag. Så fint det er.
  Bedste hilsner
  fra Lisbeth

  1. Hejsa Lisbeth,

   Tak for dine søde ord :-)
   Fotografiet er fra en rundtur på Allianz Arena i München for et par år siden og vi kan sagtens finde ud af noget. Jeg sender dig lige en mail ;-)

   /Annemette

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *