Vognparken

Vores vognpark består af:

Eva Solo bordgrillen bruger vi til pøller, bøffer og koteletter, altså alle de små ting, men den bliver ikke brugt så meget mere efter vi har fået de store grills.

“Kermit”, vores Weber Master Touch 57cm Lime. Vi havde bestilt den på nettet i DK og fik den leveret hos Mettes forældre i Blokhus, så det var med stor spænding vi ankom til DK på sommerferie i sommeren 2010 😉

Ud over selve kuglegrillen, havde vi også bestilt lidt ekstra udstyr – og vi købte da også lidt ekstra grej i ferien…

… den bedste investering er helt sikkert Weber’s rotisserie. Det bliver flittigt brugt og har indtil videre leveret ret så mange sprøde kyllinger 🙂

Der også kommet en pizzaovn til og den er også blevet et stort hit her på matriklen.

I vinteren 2018 købte vi en Chabroil Smoker som erstatning for den store Weber Smokey Mountain som vi havde til at stå i garagen. Der var ingen der gad at løbe op og ned ad trapperne, så den blev ikke rigtig brugt og derfor valgte vi at skifte den ud med en lille digital smoker i stedet.

Vi er store fan af kul og ild, så det var ikke nemt for os at vælge digital, men nu kan vi godt se at den passer bedre til vores plads og vi har allerede brugt den flere gange, så den kommer til at bliver brugt mere end vores WSM.

Seneste tilføjelse til vognparken er “Mr. Eggie”, en Big Green Egg str. Medium.

Det er en grill der længe har stået på ønskelisten og nu har vi endelig besluttet at få en 😉

Sidst, men ikke mindst har vi Cobb’en, som vi bruger når vi er på ferie eller på tur. Der er perfekt til rejsebrug og der er ikke det den ikke kan klare – eller vi har i hvert fald ikke mødt noget endnu der ikke kunne grilles deri :-P.

Cobb transportabel grill

Udvendigt bliver grillen ikke varm (låget bliver selvfølgelig varm under brug) og blot 5 minutter efter man er færdig med at grille kan den pakkes ned i bæretasken og smides bag i bilen.