Så er det dagen hvor Texas Instruments personaleforening holder afskedsfest på Mortens Kro…
Dette billede er taget af en kollega til min mand.
Menuen bestod af:
Forret nr 1: Tynde skiver af hjemmerøget havtaske filet serveret med salat af avokado og mango krydret med rød peber samt tomatiseret legeret sauce. samt grillet marineret kammusling og urter.
Forret nr 2: Stegt bryst af Bornhomer unghane fyldt med årstidens svampe og timian serveret på bund af Perle byg risotto med svampe supreme sauce og sirup af maidera vin.
Hovedret: Nordjysk frilands kalvemørbrad marineret i trøffel og cognac. Serveret med lille tærte fyldt med forårsløg og grønne asparges. Jordskokke souffle i lille kop. Kraftig kalve glace med cognac og trøffel.
Dessert: Chokolade creme brule, gratineret med rørsukker og serveret med vanilje iscreme.Marengs rede fyldt med mango sorbet med stykker af soltørret melon samt pure af hindbær. Glas med kompot af rabarber, rabarber-gele og rabarber-iscreme toppet med candyfloss.
Puha det var go’ mam!
Bagefter gik turen til Caféministeriet – hvor jeg fik den mest fedtede strawberry daiquiri ever! eller det var nok mere glasset der var fedtet :-)
Min skønne mand ;-)
Lige en søbogaard hyldeblomstdrik inden vi går hjemad i regnvejr :-(
Så er det Gyda igen.
Igen løber savlet.
Har aldrig selv været på Mortens.
Måske en dag…………………………
Mortens Kro kan absolut anbefales og den er alle pengene værd :D