web analytics

Den bedste tid på dagen..

Er her om aftenen hvor man lige har lavet en spand af Fru Ronnes rooibush karamel the og surfer lidt rundt efter én bestemt ting men ender sååå langt væk at man næsten glemmer hvad man startede med at kigge efter, men med en lille snack til er det hele bare godt – Mmmmm jeg har en svaghed for Magnum Double Caramel :-)

img_2258

Jeg har tidligere idag måtte smide mit tæppe fra Tyrkiet væk, det har ellers været et kært eje og jeg har været så glad for det men jeg måtte så idag konstatere at min bukserøv var fuldstændig mørkerød af at sidde på det :-(

Jeg skulle bare have det håndlavede, tonstunge (iflg Mads) tæppe med hjem fra vores tyrkiet rejse, det var jo SÅ flot og håndlavet med små spejlmosaikker osv – vi brugte det til at starte med som sengetæppe men efter en vask smed det de fleste af mosaikkerne, faldt fuldstændig fra hinanden og var stort set umuligt at have med at gøre som sengetæppe, derefter kom det ind på min stol i kontoret for det var ihvert fald for flot til bare at smide ud (selvom det nu hang i laser), nu er min røv rød og tæppet lugter af loppehalsbånd (en lugt som er fulgt med fra tyrkiet), så jeg har måtte gå den tunge gang til skraldespanden med mit elskede tyrkiske  tæppe – så det er ikke godt håndværk tyrkiet repræsenterer i min verden :(

img_2255

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *