web analytics

Søndag med mere.

Så er der allerede blevet søndag og sidste dag i sommerhuset… Jeg starter dagen med at lave mine land- og rouladebrød som jeg rørte dej og bagte tomater til igår… Ud af 1 portion dej bliver der til 1 rouladebrød og 1 landbrød…

Rouladebrød

Dejen skal rulles ud på en bageplade og dækkes med spinat, de bagte tomater lægges på og til sidst strøes fetaost over og dejen rulles til en roulade og bages i ovnen… Mmmmm det er bare godt brød, opskiften er igen fra “Picnic” af Sylvia Danielsson, deri er også opskriften på de bagte tomater som kan bruges til utrolig mange ting…

Det færdige brød

Efter lidt morgenmad kører vi en tur til Stenbjerg. Hold så færdig der er koldt og bølgerne står højt. Men et super hyggeligt sted især med kameraet under armen :-)

Stenbjerg

Nu er weekenden slut og der skal pakkes og turen går hjemad til Aalborg igen :-(

Hjemad

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *