web analytics

Surt opstød!

Nu er min dag tæt på at gå i sort!

Jeg forstår ikke at der er nogen der ikke kan fatte at når man har udført et stykke arbejde for dem, ja så kommer der også en regning som skal betales – Det er sgu da logik for burhøns! Ih hvor er det irreterende at jeg nu skal hænge på den udgift fordi der er nogle folk der bare er SÅ ligeglade med deres medmennesker (og inkasso)!!!

Betal da!

Derudover finder jeg for 120. gang denne lap papir i min postkasse:

Kom nu igang! 

Hallo PostDk, jeg er hjemme hele dagen, hver dag og alligevel skal jeg på posthuset fordi at det åbenbart er for hårdt for posten at tage elevatoren op på 4. sal og banke på!!! Det er for f……… da det i får jeres løn for!

Argh! hvad sker der for folk!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *