web analytics

Er der allerede aften?

Sikke som tiden flyver afsted, vi har været en tur omkring midtbyen efter et par sko og nogle andre småting… Vi har været i Hasseris bymidte for at tjekke den nye Irma butik, det er en lækker butik og der fandt vi den lækre økologiske “CHOK O BLOK” chokolade fra Økoladen som vi ellers ikke kan finde nogle steder – Mums det er god chokolade, Mads fik med espresso og jeg fik med lakrids :-)

Regnvejr

Så skulle vi en tur i storcentret da jeg skal bruge noget lædersnor til min hæklede jakke, jeg har tænkt mig at sætte et par af mine nye knapper på og et stykke lædersnor til at binde om i stedet for knaphuller. Sikke et regnvejr der kom da vi kørte mod Skalborg…

Vi var omkring Føtex da vi var inde i Aalborg og der købte vi en salat med mozarella, basilikum og sherrytomater sammen med en skinketærte som vi har spist her til aften…

Mozarella salat

Tærte og salat

Det er noget godt mad man får for 55 kr i Føtex’ delikatesse :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *