web analytics

Lidt mere grej

Idag gik turen hjemad mod Aalborg igen, men vi skulle lige et smut omkring Catherine Collart hvor jeg skulle hente en broche som jeg havde set inde i Kvarts men ikke nåede at købe inden Catherine havde hentet den til påskeåbning i hendes galleri i Sdr Saltum – men så havde jeg jo også en undskyldning for at komme derop, ikke at jeg behøver det for manden er heldigvis ligeså vild med de gakkede høns som jeg er :-)

Broche fra Cathrine Collart

Ups, vi kom til at købe endnu en gakket høne til vores samling, den er ca. 30 cm høj og står med en kop på hovedet, men da den står så pænt i hendes udstilling i galleriet kan vi først få den på torsdag – næste projekt er en af hendes fine tekander som jeg bare MÅ eje, jeg ved lige hvilken det skal være (de kan ses på hendes hjemmeside)  :-)

Det er hård at være på påskeferie, så idag kom Brian forbi og vi bestilte pizza til aften….

Nu er der vist tid til en kop hyggethe og en sofaslapper :-)

2 kommentarer til “Lidt mere grej

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *