web analytics

Lækkert nyt Jazz!

Melody Gardot er lige udkommet med et nyt album “My One And Only Thrill” og for hulan det er go’ stil, også selvom man ikke er til det jazz’ede – den er allerede indkøbt og flyder lystigt ud af højtalerne herhjemme!

Melody Gardot - My One And Only Thrill

Melody Gardot, født i 1985 er en amerikansk jazz sanger, forfatter og musiker fra Philadelphia – Hun blev som 19 årig ramt af en flugtbilist, og blev erklæret invalid, hun går idag med stok og kan ikke tåle lys og støj, derfor skal hun også gå med mørke briller altid… Hendes musikkarriere begyndte i 2005 da hun blev introduceret for musik terapi efter hendes ulykke – før hendes ulykke var hun mode-studerende…

Læs mere om Melody Gardot her!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *