web analytics

En dag med mange aftaler!

Vi sluttede aftenen igår med et lækkert stykke apfelstrudel (som vist mere var en æbletærte) med creme fraiche og en kop moka (og en kop the til mig ;-) )

Apfelstrudel med creme fraiche

Imorges fik vi besøg af en fra flyttefirmaet som skulle have styr på hvor meget alt vores L*** fylder så han ved hvad størrelse bil han skal sende når de skal til at pakke det hele sammen. Så nu venter vi bare på en dato!

Flytning

Og så skulle jeg lige til et sidste lægetjek inden afrejse, jeg skulle have tjekket om alt er ok efter jeg blev opereret i december, hvor jeg fik foretaget et keglesnit – så skulle der vist være styr på det hele, nu er vi ved at være klar til at komme afsted :-)

Sidste tjek

Vejen hjem fra lægen går lige forbi Design Værkstedet, Ups!

Drops design trøje

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *