web analytics

F*** osse!

#%%#¤”/&”/!&)(/¤/%¤&%”!%)!) osse!

Vi har ikke mange krav til en lejlighed i Tyskland, dog at der skal være et køkken og at vi gerne vil ha’ en lille have så vi kan sidde ude og grille, hvilket er meget vigtigt for os – først fik vi at vide at man godt måtte grille på en altan, så fint nok så skal der bare være en altan… Nå, det finder vi så ud af at man ikke må iflg tysk lov – Øv osse! Jamen så skulle vi jo bare have et sted med en lille have til, og glæden var stor da vores tyske kontakt skrev at der var en 3-værl med have til, fint den snupper vi og hun vil så se om hun kunne skaffe nogle billeder til os – Her er så hvad der kom:

Altanen

En lejlighed med fin altan, hvor man IKKE må grille!

Haven

Hvis man så kigger ud over altanen kan man se “haven” som man overhovedet ikke kan betegne som en privat have og derud over kunne vi ikke have vores møbler fordi stuen var så lille – F*** osse! Så nu har vi ingen lejlighed alligevel :-(

Vi har bestemt os for at vente til der kommer en af de 2,5 værl. som vi var nede og kigge på i november, for de var rigtig godt indrettet i 2 etager, bedre indrettet så der faktisk er mere plads end i denne 3’er og man har EGEN have – så må vi bare håbe at der kommer en snart, for vi skal bo i en midlertidig møbleret lejlighed indtil vi finder noget. Ikke let når man kommer fra 115 kvm og skal rykke ned på ca 80 kvm :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *