web analytics

Man kan altid lære noget nyt!

Puha vi har sovet længe, helt til kl 10.30, der er længe siden jeg har sovet så længe. Jeg er stadig syg, ondt i hovedet, feber og snottet :-(

Vasketøj

Igår fik vi vasket lidt tøj, det var ikke let med en ny maskine og instrukser på tysk, så der gik noget tid før vi fik gang i den – Mads nægtede at spørge vores nabo for han var inde ved hende forleden for at spørge hvor vi gjorde af vores skrald, og hernede sorterer de altså til den helt store guldmedalje, hvilket vi ikke lige vidste så nabokonen fik øje på en bananskrald i posen som Mads stod med og så blev han ellers hevet med ind til en lektion (på tysk) om sortering af skrald og jeg var inde i vores lejlighed ved siden af og var ved at brække mig af grin for jeg kunne høre alt hvad hun sagde fordi hun råbte så højt – jeg tror han var derinde i mindst 20 min, men nu ved vi så hvordan vi skal sortere vores skrald:

1. Den brune papirspose er til bioskrald: madrester, frugt, kaffegrums osv. Den har vi stadig ikke helt styr på hvor vi skal aflevere – naboen snakkede om noget på den anden side af broen ;-)

2. Den gule plastpose er til rent emballage, konserves, mælkekartoner, tomme bægre, plastdunke osv. Der skal alting skylles af inden det puttes deri ;-)

3. Der er en pose til rent papir, aviser osv ligesom derhjemme. Den er lige til at overskue :-)

4. Den grønne pose som er til det der ikke passer i de 3 andre muligheder. Der går vist lidt tid før vi har styr på sortering af affald :-D

Sortering af skrald

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *