web analytics

Frustrerende!

Dagen er blevet brugt på at rende rundt og køre rundt! Først i banken for at tjekke om vores konto er blevet oprettet, for uden den kan vi ikke noget som helst, vi skal bruge en aktiv konto for at oprette alting, billån, mobiltelefon, vi kan heller ikke overføre penge herned fra vores konto hjemme i Danske Bank, alt hvad vi skal bruge kræver en aktiv konto og papirerne blev sendt afsted i fredags men kontoen er stadig ikke aktiv – Ih hvor er det frustrerende når man ikke kan komme videre :-(

Jeg skal have oprettet en mobil i denne uge for ellers kan vi ikke komme i kontakt med hinanden når Mads starter på arbejde på tirsdag :-(

Derud over kan vi bare ikke finde en nogenlunde fornuftig lejlighed, så nu har vi været ude og kigge på områderne udenfor Freising i en radius af 15 km og vi måtte også opgive at finde noget hvor vi må grille – det er åbenbart ikke det de gør mest hernede, de sidder med deres elektriske grill og ja, så kan man jo ligeså godt bruge sin stegepande :-(

På tur

Vi har rendt rundt hele dagen så det blev til McD til aften, også der vil de være på tværs – de vidste ikke hvad en McFeast var og troede jeg mente en McFish, Nah tror jeg så ikke, stik mig en McChicken istedet :-)

Dovenskaben længe leve!

Håber det går bedre imorgen :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *