web analytics

Wolfersdorf

En lille by ca. 10 min kørsel fra Freising – der har vi fundet en skøn lejlighed, på 100 kvm, med stor sydvendt altan, stort køkken med spiseplads, stue, kontor og soveværelse. Derudover er der et stort badeværelse og et gæstetoilet.

Jeg har lige lånt lidt billeder fra mæglerens side:

Gæstetoilet

Gæstetoilet og badeværelse er begge i pæne lyse farver, det er ikke let at finde hernede – de er lidt bagud her mht boligstil :-)

Stuen med udgang til altanen

Stuen med udgang til altan – vi er mest spændte på om der er nok plads i stuen – hernede kan de godt have en entre der er kæmpe og en lille stue, underlig opdeling af plads de har hernede.

Køkkenet med spiseplads

Køkken med spiseplads, heller ikke let at finde hernede – det er ikke i den bedste farve men det er gratis! Vi kan simpelthen ikke finde en lejlighed hvor køkkenet følger med vi skal enten betale for det køkken der sidder i (og det er ikke ret mange) eller købe et nyt selv og sætte ind og det syntes vi ikke lige vi vil bruge penge på.

Altanen

Altanen med godt med plads – nu er vi spændt på om vi må grille her for det kan vi nemlig heller ikke rigtig finde nogen steder man må. Altanen er sydvendt, også en god ting når vi skal have vores parabol op :-)

Så nu bliver det spændende at se imorgen om den er så fin som på billederne – vores relocation agent er igen gået på ferie og har overladt os til en af hendes kollegaer, men vi fandt nogle lejligheder i sidste uge som vi skrev til hende at vi gerne vil ud og se men vi har stadig ikke hørt fra hende, så ved denne lejlighed har vi fået Mads’ assistent til at kontakte  ejendomsmægleren og få en tid til os for nu er vi blevet lidt træt af deres tempo!! Og vi vil gerne ud af denne midlertidige lejlighed, for den koster 1600 euro om måneden, det er 12000 dkr! og det skal vi selv betale fra den 20/6-09, så vi vil gerne ud herfra inden. Den vi har kig på koster omkring 730 euro om måneden inkl forbrug (ca 5500 dkr).

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *