web analytics

Så har vi fundet lejligheden!

Ih hvor var det en skøn lejlighed, perfekt størrelse, flot og velholdt og i skønne omgivelser.

Huset med lejligheden

Lejligheden er hele den øverste etage i et 2 familiers hus, lidt ude på landet – men stadig kun ca 10 km fra Freising. Der er 100 kvm bolig, et kæmpe kælderrum og en lækker stor garage der skal åbnes med kode. Der er sydvendt altan, hvor man ihvert fald godt må grille med gas og el, kul skulle man lige undersøge om man måtte bruge.

Indkørslen til garager

Nu håber vi bare at vi får den, vi skal udfylde et ansøgningsskema og sende til mægleren, i den nederste etage bor datteren af ejeren af huset og hende skal vi vist også lige møde for hun skal godkende os som lejere – Hehe sikke et døje hernede for at få en lejlighed :-)

Eneste problem er at den først er ledig fra 1/8-09, måske fra 15/7-09, så det vil sige at vi skal betale en formue for at bo i den midlertidige lejlighed indtil da :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *