web analytics

Så har vi en lejlighed!

Vi har været til møde med ejendomsmægleren, Hr Bauer som ejer huset og Hr. Bauers datter som bor i den nederste del af huset – det gik heldigvis godt og de havde valgt os som lejere :-D

Kontrakten er underskrevet

Datteren var meget glad for at det var os der skulle flytte ind og vi tror det er det perfekte sted til os, vi snakkede med datteren om det med at grille på altanen og det var helt fint med hende, og vi måtte tilsyneladende også bruge haven som vi vil, hun virkede generelt meget sød og flexibel.

Lejekontrakt

Det er fordelen ved at flytte udenfor byen, og i dette hus hvor det kun er datteren der bor forneden og os der bor foroven – så er der ikke så mange der skal være med til at tage beslutninger.

Så fra den 1/8-09 er vi Wolfersdorf borgere ;-) Hehe det er en lille by, og ham der ejer huset er også byens slagter men han kunne desværre meddele at han gik på pension nu og dvs at slagteren lukker, men der er stadig en bager :-D

Vi er enige om at så længe vi kan få lov til at grille, kan gå i haven og sidde, få egen garage,  have 100 kvm at bo på for kun 5500 dkr inkl alt, ja så kan vi godt leve med at vi skal køre de 10 min det tager til Freising for at handle :-)

2 kommentarer til “Så har vi en lejlighed!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *