web analytics

Ingolstadt Village

Vi har tilbragt dagen i Ingolstadt Village

Ingolfstadt Village I

En hel outlet by med omkring 85 mærkevare butikker hvor der er nogle temmelige fordelagtige priser – og er der noget konen ka’ li’ så er det et godt tilbud :-D

Ingolfstadt Village II

Vi gik rundt derude i 2,5 time og hyggede os.

Ingolfstadt Village III

Der er vældig hyggeligt derude, og butikkerne minder mere om de almindelige butikker og ikke outlet butikker – vi har været andre steder med outlet hvor det mere ligner noget lagersalgsagtigt, herude ligger man ikke mærke til at det er outlet.

Ingolfstadt Village IIII

Vi fik nogle vældig fine ting til billige penge – hos Tommy Hilfiger fik Mads et par jeans til halv pris og jeg fik et par lækre ballarinasko som jeg sparede 420 dkr på. Mads fik også et lækkert D&G ur fra den nye kollektion hvor han sparede lige knap 700 dkr i forhold til normalprisen hernede (1000 dkr i forhold til Danmark) og jeg fik mig en ny strik/fleecejakke fra Salomon som jeg sparede 300 dkr på – så det har været en god fangst :-D

Converse himlen!

Åh nej her troede konen godt nok hun var kommet i himlen! Converse så langt øjet rækker! I ALLE former og farver – næsten ikke til at holde ud :-D og så var de meget billigere end hjemme, et par i sort skind kostede ca 500 dkr og de står til 899-999 dkr i Salling derhjemme.

En sen frokost

Puha, tid til pause og lidt sen frokost – Uha jeg fik en Creme caramel macchiato ice coffee hos San Francisco Coffee og hold da op den sparker numsi!!

Mig ;o)

Her sidder jeg og nyder min iskaffe og drømmer om den blødeste skindjakke jeg så hos Calvin Klein, til den nette sum af 2700 dkr, sat ned fra 5000 dkr – har fortrudt jeg ikke købte den da vi var derude :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *