web analytics

Dr. Rainer Pfefferle

Ja det hedder min nye tyske læge så, håber ALDRIG jeg skal kalde på ham :-D Det var blevet tid til min B12 indsprøjtning og puha sikke en ventetid – vi havde fået en tid kl 15.00 men blev først kaldt ind kl 15.45, underligt når man tænker på at de havde holdt lukket fra 12.00 – 15.00 så det burde da være tid nok til at spise sin frokost ;-)

Papir fra lægebesøg

Sikke meget papirarbejde bare for at få et prik i ballen! Først en kvittering på at vi har betalt konsultation for 1. kvartal, man betaler selv for konsultationen hernede det er 10 euro pr kvartal – så et papir med hvilken behandlingen samt medicin jeg skal have som jeg så skal skrive under før vi kunne komme videre, derefter en recept som jeg skulle løbe ned og hente med det samme – tilbage igen, lidt mere venten og så kunne sygeplejersken give mig et prik og vi var færdige for idag :-)

Medicinprisen

Men så koster medicinen heller ikke det blege som den gør hjemme i Danmark, jeg kom af med 2.18 euro for 5 ampuller det er 16,35 dkr – derhjemme giver jeg over 500 dkr for 5 ampuller! Hehe og så brugte lægen laaang tid på at forklare at vi skulle selv betale og at det desværre ikke var dækket af sygesikringen hernede :-D

2 kommentarer til “Dr. Rainer Pfefferle

 1. Hej Mette.
  Med alle de penge du nu har sparet på medicin, kan der så ikke blive til en tur hjem. Det er vel sådan ca hver 2 -3 md du skal stikkes. Jeg kan såmen godt stikke dig, og det gratis.
  Knus fra Susanne.

 2. Hejsa Susanne,

  Hehe jo men prisen er for 5 gange, så mon ikke der går et stykke tid før der er til en tur hjem – kan du ikke komme herned hver 9. uge og give mig et prik så ;-)
  Nu må vi se om vi kan komme hjem en tur når vi først er kommet på plads hernede, så det bliver nok til september vi kommer hjem et smut, men vi glæder os til den tid kommer, der er vist en masse ting vi skal hjem og have handlet :-)

  Knus Mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *