web analytics

Sladder Tanter!

Jeg har været ved at “lappe” stolen som manden ødelagde :-)

Ups!

Det er ikke let at få til at se pænt ud når man ingen værktøj har, manglede noget til at holde de 2 dele sammen mens de tørrede, så fandt nogle strips ude i en skuffe – håber det kan kammufleres at den har været knækket ;-)

Panter Tanter

Pludselig lød det som en hel hønsegård udenfor og der væltede ud med gamle tanter af naboens terrasse dør – hun har haft “pigerne” til sladder og kaffe og man kan se at de har snakket om dem nedenunder for som en bisværm styrer de direkte hen til kanten og stikker snuden udover og tjekker underboen :-D Derefter er der rundvisning i “haven”: “Jah jah, das ist ein Kamelia” lyder det stolt derovre fra :-D Parasollen skal også lige demonstreres og de står alle forundrede og der lyder et fælles “Ahhhhh” da den folder sig ud ved håndsving – sikke noget moderne teknik der er kommet ind her! ;-)

Striben

Solen er ligefrem kommet ud og ligesom man tror at vejret bliver helt pænt idag bliver der total mørkt igen! :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *