web analytics

Pizza & Gilmore Girls

Vores aften stod helt i hyggens tegn, vi har nydt en pizza og set “Gilmore Girls” hele aftenen.

Pizzahygge!

Manden hentede pizza’er og da han kom tilbage holdt der en ambulance nede foran..

Ambulancen

Det var vores nabo Fru Platzer der havde fået det rigtig dårlig og blev kørt på sygehuset – vi krydser fingre for at det ikke er noget alvorligt. Det eneste vores anden nabo, det er hende med skraldet, kunne fortælle var at hun havde haft det rigtig skidt…

Vi har heller ikke set hende hele dagen, hun plejer altid at nusse rundt på hendes terrasse når vejret er godt – sidst jeg så hende var igår inden vi kørte, der lå hun og sov ude på terrassen i solen så måske det er derfor hun har været dårlig idag? Det ved vi ikke men vi håber at hun bliver hurtig frisk og kommer hjem igen snart.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *