web analytics

Hyggedasedag!

Idag kan man ikke ret meget andet end bare dase for der er simpelthen for varmt til andet!

Dasehygge i solen

Så jeg har snuppet min bog og nyder solen – man ved jo ikke hvor længe det gode vejr varer hernede før regnen kommer igen og de har meldt om regn idag.

Temperaturen bare stiger og stiger!

Temperaturen blev bare ved med at stige, så da den først ramte 37 grader gav jeg op og gik ind!

Køkkenet er tapet ind

Jeg gav mig til at tape køkken ind så det kan blive malet men da jeg til sidst dryppede ud over det hele måtte jeg også opgive det! Nu venter jeg på regnen så jeg kan komme igang med at male mit køkken – men det må gerne lige holde tørt til senere i aften for manden og hans kollegaer holder grillaften, så det ville være synd hvis der skulle blive regn inden de er færdige :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *