web analytics

Det nye gæsteværelse!

Så blev vi færdige med gæsteafdelingen ;-)

Sengen

Vi er klar til at tage imod gæster…

Dobbeltsengen

…… og dobbelt gæster :-)

Gæsteafdelingen.

Der er kommet lamper og det hele op…

Nyld og nips

…. samt nyld og nips :-)

Familie

Mormor og morfar er kommet på plads – ved siden af dem er mormor’s en million mark seddel kommet i ramme ;-)

Mere nips!

På den modsatte side er et af mine egne malerier kommet op og i vindueskarmen står mormors “Præstekonen og Alkoholikeren” :-)

Lidt mere nyld!

Lidt mere nips på væggen :-)

Flere minder.

Der er lidt reklame artikler fra dengang min morfar havde tankstationen og min fars gamle hundeskilt fra hans tid i militæret. Rammen er tom, for det der skal deri har jeg lånt min svigerfar – Da vi ryddede op hos min mormor fandt vi nogle gamle aviser fra krigen og jeg har tænkt mig at sætte et udsnit af en af de aviser i rammen… Tænk, alle de sjove ting som min mormor og morfar har gået og gemt på i alle de år – Hehe! Manden mener helt bestemt han kan tyde hvor mit samlergen kommer fra :-)

2 kommentarer til “Det nye gæsteværelse!

 1. Hej Mette

  Sikke en fin gæsteafdeling i har fået! Det glæder mig meget at du har Mormor og Morfar indover. Held og lykke i jeres nye hjem:-)

  Knus fra Mallorca

 2. Hejsa Jane,

  Mange tak :-) Ja nu begynder det hele at komme på plads, der mangler lige lidt puder og et tæppe på sengen så den ikke er så tom, men ellers er kontor/gæsteafdeling færdig :-)

  Ja, mormor og morfar er her altid, de plejer at være i stuen sammen med andre gamle familiebilleder – bla. af oldeforældrene :-)

  Knus Mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *