web analytics

Vintermode midt i heden!

Vi var et smut i Napapijri for at kigge på vinterjakker endnu engang!

Lækker tyk trøje til vinter

Vi blev enige om at vente til næste år med vinterjakker og i stedet købe nogle tykke trøjer til at have under de vinterjakker vi har i forvejen og håbe på at det er varmt nok – til næste år kan vi bedre vurdere hvilke jakker vi skal have når vi har oplevet en vinter hernede…. Jeg fik en lækker vamset fleece/strik som jeg er sikker på kan holde mig varm til vinter, manden fik en fleece :-) Det er ikke særlig fedt at prøve vintertøj i 30 graders varme :-(

Napapijri vest

Så fik vi begge en vest her til efteråret – manden fik en i mørkeblå lærredsstof og jeg fik den på billedet :-) Derudover fik han 2 par nye shorts, et par sko og et bælte – jeg fik også en ny kasket ;-)

Napapijri Grappa :-)

Vi endte alligevel med at bruge hvad 2 jakker ville have kostet, så vi fik en flaske Napapijri grappa i gave :-D

Hjemmelavet pizza

Til aften står den på hjemmelavet pizza med tomat og mozarella!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *