web analytics

Det der ligner…

Nu begynder tingene at komme på plads her i Wolfersdorf…

Hesten er kommet ind i varmen...

Gyngehesten er kommet på plads i stuen – den har stået på venteposition i opgangen men nu har vi endelig fundet en plads til den ;-)

Stadig en tom væg...

Væggen over fjernsynet er dog stadig tom, jeg tror jeg har fået en indretningsblokade for jeg kan ikke kringle hvad jeg skal gøre med den væg :-(

Ledningsrod!!

Vores parabol står nede på underboens terrasse så vi har en ledning til at gå langs huset, op ad tagrender, over vores altan og ind gennem døren, som så ikke kan lukkes – Ih jeg glæder mig til der kommer en mere permanent løsning på det tv rod…

En tom plet...

Her står vores dvd-serier og blade stablet op – jeg regner med at vi kan finde nogle gamle kufferter og bruge til opbevaring….

Arvestykke fra Hannes mor...

Stolen som er et arvetstykke fra min tante Hannes mor er kommet ud på gæstetoilettet hvor den står meget bedre end i et hjørne af stuen…

Køkkenet...

Vores køkken er også ved at komme helt på plads – nu mangler vi bare soveværelset og badeværelset så er vi vist ved at være på plads :-)

Vasketøj på altanen...

Der er vaskedag og jeg håber at det kan nå at tørre ude inden der kommer regn – jeg skal også have fundet på noget efterårs/vinterhygge på altanen, den er så tom nu hvor vi har pakket havemøblerne væk :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *