web analytics

Endelig fredag…

Dagen er gået med almindelige kedelige hverdags ting, jeg har vasket tøj, ryddet op, gjort lysestager rene og andre mærkelige småting ;-)

De sidste spirer...

Frokosten, med de sidste spirer, blev indtaget foran computeren hvor der blev fundet spændende ting til hjemmet.. Bla disse lækre hynder til vores køkkenstole, denne wallsticker til køkkenvæggen, eller hvem kan stå for disse ugler  ;-) Jeg kunne også godt se denne skønne puf passe perfekt ind i stuen og hold da op for et sengetæppe jeg fandt – puha sikke mange drømme man kan finde på internettet :-D

Klar parat til at handle..

Vi skal ud og handle lige om lidt, der er blevet lidt køligt i vejret så  jeg kan få indviet min nye hjemmestrik i dag :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *