web analytics

Av for et knæk!!

Så må man gerne komme med mange og grimme ord når sådan noget sker – i går morges da jeg tørrede mit hår efter badet gav det er ordenligt smæld i min nakke! Hold da helt ferie det gjorde nas, resten af dagen samt dagen i dag har jeg haft noget så ondt fra nakken ud over skulderen, videre ud i armen og hele vejen ned ad ryggen til endeporten! Argh hvor irreterende!

Thai mums....

Så af denne grund har der været madlavningsstrejke her på matriklen i dag :-)

Stegte ris med kylling...

Herren i huset blev sendt ud i det tyske for at hente noget føde – heldigvis var der forleden stukket en menu fra en nyåbnet take-away i vores postkasse og deres thai-retter så noget så lækre ud :-D

Sprødstegt and med ris...

Så det blev til stegte ris med kylling og grønsager, sprødstegt and med ris og sur/sød sauce samt stegte nudler med svinekød og grønsager! Hold fast i rælingen det smagte godt! Så er det ikke helt så slemt at have ondt når man får sådan en menu serveret :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *