web analytics

Wallstickers og ølkasse…

Uuuuh nu har jeg endelig løst problemet med den tomme væg i stuen…

Wallstickers...

Tadaaaaa! Der er kommet pynt på væggen ;-) Jeg havde 2 pakker wallstickers, den ene havde min søster til at ligge og hun fik den ikke brugt og den anden var jeg så heldig at få af min søde kusine – det var meningen jeg skulle have dem op i soveværelset men vi blev enige om at de nok ville passe bedre ind i stuen hvor jeg nu har bestilt en løber og nogle puder til sofaen der passer dertil :-)

En anden underlig ide...

Så fik jeg også en anden sjov ide – sidste år fik manden en øljulekalender som blev leveret i en fin trækasse med et rum til hver øl – den er rigtig fin og jeg syntes det var synd den ikke blev brugt til et eller andet…

Ølkassen...

Den er nu kommet op på væggen og kan fungere som hjem for nogle af vores små finurlige ting vi har med hjem fra vores rejser :-)

Nyeste tiltag i stuen...

Mandens “Biergarten” skilt har også fundet en plads på ølkassen :-) Nu begynder tingene at falde på plads og stuen er blevet så hygsom :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *