web analytics

Ud i kulden…

Der sner igen i dag…

Sne...

…. og der er hundekoldt udenfor!

Sne på ruden...

Der har nu sneet så meget at det begynder at ligge sig på ruder og træer ;-)

Resteprojekt er næsten færdig...

Indenfor er mit lille resteprojekt næsten færdigt, det skal bare lige samles og så skal jeg på knappejagt – jeg har ingen små knapper der passer i farven, men der skal nok komme et billede af den når den er helt færdig :-)

Klar til kulden...

Lige om lidt skal vi ud og hente forsyninger for jeg skal være alene hjemme :-( Manden i huset tager til det store Amerika i morgen tidlig og kommer ikke hjem igen før næste søndag! Jeg har allieret mig med en af mine varmeste strikjakker, luffer, tørklæde og selv vinterstøvlen er fundet frem, for der er sørensusme koldt ude!

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *