web analytics

2 kommentarer til “SøndagsBio….

 1. Hej mette
  Er det helt træls at være alene hjemme ? ja her går alt stille og roligt ble skift og sutte flasker, det værest er at tiden går så hurtig, med ingen ting, der er jo ikke så meget tid til andet end baby baby. et ? hvor har du de blade fra du har inde i jers stue ??? og hvordan sætter du dem op er det klister mærkker ??? de er nemlig total fede.
  når jeg skal i seng inden hun vågner igen, ja hun vil havde mad hver 3 time.
  vh tina

 2. hey Ib,

  Jeg syntes det er hyggeligt at være alene hjemme – jeg kan få lavet en masse spændende tind… Det er rart at være alene engang imellem :-)

  Du har jo nok og se til med den lille prinsesse så du keder dig jo nok heller ikke :-)

  De wallstickers vi har i stuen har jeg fået, den ene pakke med guld blade af Lotte, hun købte dem dengang vi var til lagersalg hos min kusine og den lilla pakke har jeg fået af min kusine – jeg kan lige se om jeg kan finde nogle link til dig så sender jeg dem i en mail senere :-)

  Knus Mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *