web analytics

Wanna be…

Jeg har fundet endnu en funktion til ølkassen ;-)

Garn reol...

Den kan bruges til garnreol, praktisk og på den måde får man lidt flotte farver ind i stuen :-)

Wanna be Rützou...

Jeg har set et fedt tørklæde fra Rützou men syntes at prisen er lige vild nok – et ganske almindeligt sort tørklæde fra Vero Moda til 60 kr er derfor blevet offer for mine eksperimenter med tørklæder og garn sammensætningen :-D

2 kommentarer til “Wanna be…

  1. Hej Kusine

    Det er da det smukkeste tørklæde du har tryllet frem med din hækle kunst. Tager du mod en bestilling? :-) Ønsker mig et fra mig selv til jul:..Hi hi!

    Du er bare så god til at strikke. Har fortrudt at jeg ikke fik noget smart garn med fra Designværkstedet (min gamle kunde), Men da vi tog afsted var der jo midt sommer, og derfor tænkte jeg ikke i strikke baner. Øv da! Jeg er ikke så ferm til det, og gør det nærmest aldrig, men super hyggeligt er det da, må jeg give dig ret i.

    Tillykke med de fine resultater.
    Knus fra Jane

  2. Hejsa Kusine ;-)

    Mange tak, jeg er sekv blevet tilfreds med resultatet ;-) Jeg skal ud og lede efter nogle enkle tørklæder som der kan hækles kant på så jeg kan lave nogle flere i forskellige farver og mønstre, så du må jo sige hvis du har nogle bestemte farver i tankerne :-)

    Jeg elsker Designværkstedet, de er så søde til at hjælpe derinde og de har så meget lækkert at vælge imellem :-)

    Hehe, jamen al øvelse gør mester så det er da bare med at komme igang – jeg har SÅ mange projekter der ligger i kø og der kommer nye spændende ting til hver dag, det er så fedt ;-)

    Knus her fra Bayern

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *