web analytics

Oprydning og rengøring…

Dagen går med at ligge tøj på plads, gøre lidt rent, skifte sengetøj og andet kedeligt hverdags halløj…

Vasketøj...

Udenfor er vejret ligeså kedeligt, gråt og vådt…

Fuglene har fest...

På altanen har fuglene fest – de har fundet en fuglerede oppe under taget som vi ikke kan nå og nu hygger de sig med at pille den fra hinanden… Jeg har opgivet at feje det sammen for ligeså hurtigt jeg får fejet ligeså hurtigt får de flået mere ud :-(

Espresso hår...

Nu vil jeg gå ud og “Nutrisse” mig selv om fra leverposteg til espresso ;-)

2 kommentarer til “Oprydning og rengøring…

 1. Jamen, jamen….Er i allerede tilbage og igang med hverdagen??
  Jeg kan slet ikke følge med, men jeg håber at i har haft en fantastisk tur til Berlin. Billederne tyder på det:-)

  Mallorca melder 25 gr. den næste uge….Fedt at gå i sommertøj i november.

  Jeppe har været her i 10 dage. han havde fået ordre på at tage mit garn grej med fra DK, så nu er der lidt at gå i gang med. Det bliver nok mest på tørklæde niveau, da jeg ikke er den store strikker. men hyggeligt med lidt af det om vinteren:-) Jeg overvejer også at supplere garn resterne med lidt nyt fra nettet. da man ikke kender til strikketøj hernede….Har du måske nogle anbefalelsesværdige net adr. på garn (gerne lidt sjovt garn.

  Det var en lille hilsen fra din Ø’bo kusine af slagsen:-)
  Hils manden

 2. Hejsa Kusine,

  Jamen det var bare en lille smuttur vi var på :-) Det var en skøn tur og sikke meget vi nåede på de par dage ;-)

  Jeg skal lige se hvad jeg kan finde af link til garn på nettet – jeg har ikke rigtig fundet nogen steder endnu der gider at levere herned, i hvert fald ikke uden det koster en formue, men jeg tjekker lige mine link og så sender jeg dig en mail ;-)

  Glæder mig til at se hvad du får lavet ;-)

  Jeg skal hilse fra Mads – du må endelig hilse Jeppe, han er måske taget hjem igen?

  Ja her venter vi på sneen, jeg elsker jo sne og vi skal snart ud på de forskellige julemarkeder så der skal der helst være lidt koldt og gerne lidt hvidt ;-) Vi tager til Prag i december, vi skal over og se at de tænder deres kæmpe juletræ, så det skal nok blive hygsomt ;-)

  Nå, nu vil jeg fise i seng :-)

  Knus

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *