web analytics

En lille tur til Ikea…

Vi har været et smut i Ikea i eftermiddags ;-)

Ikea indkøb...

Jeg skulle have en ny pude, da jeg tror at min pude er  grunden til jeg døjer så meget med nakken, vi skulle have et underlag til vores kludetæppe i stuen, vi skulle have noget gavepapir til at pakke julegaver ind i, vi skulle have orkideer til gangen og vi skulle have nogle rammer til køkkenet ;-)

Hyacinther til stuen..

Vi fandt også nogle hyacinter, dem har vi ellers ikke set mange af hernede, så vi fik 2 til stuen og 2 til kontoret… De 3 billeder vi hang op i køkkenet er blevet flyttet ind i stuen, vi syntes de var lige små nok til væggen i køkkenet og de passer perfekt sammen med de gamle kufferter i stuen…

Nye billeder i køkkenet...

Så i dag i Ikea fandt vi disse fotografier og dem kunne vi ikke stå for, s/h billeder af mad, lige noget for os ;-)

Aftensmad fra Subway...

Aftensmaden er i dag sponsoreret af Subway :-D

En marcipan cappuccino...

Vi sluttede aftenen af med en lækker macipan cappuccino i selskab med Sarah Lund som vi glippede i søndags ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *