web analytics

Nyt legetøj…

Vi skulle have været på weekendtur til Prag men det har vi lavet om til en lørdagstur i stedet for og så skulle vi have været en tur til Chiemsee i dag men der har været regnvejr hele dagen :-( Så vi håber at vi kan tage til Chiemsee på søndag og til Prag på næste lørdag hvis vejret er til det…

Jul i Riem...

I stedet for smuttede vi en tur ud for at kigge på de sidste julegaver ;-)

Hasselnød is...

Vi julehyggede med en lille isdessert ;-)

Konen på Wii cykel...

Vi købte det nye “Fit Plus” til Wii’en og hold så færdig hvor er det sjovt! Her er jeg ude på en lille cykeltur hvor man skal samle nogle flag.. Man styrer cyklen med remoten som et rat samtidig med man “går” med fødderne for at trampe i pedalerne – Avs i ballerne :lol:

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *