web analytics

2. Søndag i Advent…

Er det virkelig allerede 2. søndag i advent – er du vild tiden går hurtig :-(

2. søndag i advent...

Lys nummer 2 er blevet tændt og så kan der jo hurtigt blive jul!

Adventshygge...

Vi har nydt en overdådig adventsmorgenmad med hjemmebagte rundstykker, frisk æblemost, chokolade crossanter og café latte til konen og en cappuccino til manden – kaffen blev lavet på vores Senseo med deres nye kaffe puder, der er både café latte, latte machiato, cappuccino og kakao ;-)

2 kommentarer til “2. Søndag i Advent…

 1. hej Mette
  ja tiden går hurtig, jeg har lige fået lavet advent s fad i år, det er med en masse kogler og lys små glas kugler, så det er meget fedt, men jeg mangeler kalender lys, vi er lidt bage efter her hos os.

  men nu er allan snart færdig i minken så det bliver dejlig så skal vi jule hygge, vi har været ude at hente jule træ i dag.
  har du ikke en opskrift på noget lækkert brød jeg kan bruge til cannapere flut eller sådan noget. har du prøvet dig i bage kunsten med kold hævning ??? det vil jeg gerne prøve.

  når jeg vil ned hun liger og sover på sofaen.
  vi kan lige snakkes ved, du ringer bare jeg er næsten altid hjem.
  vh tina

 2. Hejsa,

  Hehe, ja du er da lidt bagefter, vi har ingen kalenderlys men så har vi til gengæld 2 adventskranse i år :-)

  Jeg skal lige tjekke min opskriftsgemmer og se hvad jeg har af opskrifter på brød… Kold hævning har jeg prøvet, de morgenboller jeg lavede for nyligt er kold hævet: http://alpeblik.dk/2009/11/25/sunde-morgenboller/#content

  Vi kan lige snakkes ved – jeg skal bage nogle småkager og lave konfekt her først på ugen så senere på ugen ringer jeg lige ;-)

  Mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *