web analytics

Nyt år – ny livsstil….

For nogle år siden levede vi sundere og var omkring 20 kilo lettere, men som i jo ved gik det ad pommern til da jeg stoppede med at ryge – hehe og som i har kunne følge her på bloggen siden i sommers har jeg ikke været ret god til at tage mig sammen og komme tilbage til min “før rygestop” livsstil….

Et sundere liv...

Nu er det et nyt år og tiden er til at tage sig selv i nakken og komme tilbage på rette spor ;-)

Denne gang skal det nok gå lettere, der skal spises mindre portioner men flere gange om dagen, vi skal op af sofaen og ud i den friske Bayerske luft – det er jo ikke kun et spørgmål om kost og motion men også om man har lysten og energien til at gå igang med sådan et projekt og det har vi nu så op på hesten og derud af :lol:

Sneen er nået sydpå...

Nå, men imens er sneen også nået herned sydpå, det har sneet non-stop siden i går aftes og selvom man ikke lige kan fange det på billeder så sneer det stadig – så er det jo meget heldigt at jeg slet ikke er træt af sne og godt gider at se på den lidt endnu ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *