web analytics

Hviledag…

Der er hviledag her hos mig i dag – en rigtig “lunte-rundt-og-lave-ingenting” dag ;-)

Hviledag...

Hyacintherne er sprunget ud og der breder sig den dejligste duft i hele lejligheden!

Frokost med spirer...

Jeg har spist morgenmad, fået sat lidt vasketøj over, taget ting og sager op ad fryseren, drukket “Love” the, spist frokost og nu er tiden snart til at gå ned efter mit vasketøj og få det hængt op :-)

Tid til at rejse...

På vores udflugt i weekenden købte vi denne lækre bog for 75 dkr i souveniersbutikken på “Neuschwanstein“. Bogen omtaler Tysklands fineste slotte, statsboliger, klostre, haver og romerske ruiner – og der er ikke så lidt at se i Tyskland, bare her i delstaten Bayern er der omkring 50 slotte, borge, haver, søer osv. der er beskrevet i bogen, så hvor dævlen skal man lige starte?!? :-)

Vi har besluttet os for “Schloss Schleissheim” så der går turen hen i weekenden hvis vejret er godt ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *