web analytics

2 kommentarer til “Der er pap på menuen…

 1. go dav det er ved at være længe siden, men nu har vi lige været en tur i Skotland dejlig at komme hjemme fra der er der ikke vaske tøj og mad der skulle laves, og jeg fik købet en masse tøj, og en masse ting til Fiona så vi har rigtig været ude og osse.
  ja jeg kan også se at i oplever en masse, det ser spænde ud.
  og alt den mad i får hu ha det ser godt ud. nu har jeg lige bestemt at jeg tror nok jeg gerne vil tabe mig 5 kg, det er en stor beslutning for man skal være klar til det, 5 kg er ikke så meget men det er en start. nu tuder jeg ligge dinne øre fulde ha ha jeg skal vist skære ned på alt det sukker, jeg har jo gåde og smuge spist dinne kager og de er gooooooooooo så nu skal jeg bare havde sukker hver dag dårlig vande, også er der jo den dejlig smør huha det er godt på brød.

  når men jeg skal i vaske tøjet igen,øv der er altid noget, og Allan skal have loft op i dag vi har jo haft kloak skade, så lofte i gangen skulle ned, for at komme op til røren mellem lofterne. fedt og det roder.

  når vi kan snakkes du ringer bare.
  venlig hilsen Tina

 2. Hejsa,

  Ja det er ved at være et par dage siden ;-)

  Jeg har ellers nogle gode billeder af Fiona fra julen, dem kan jeg lige sende til dig…

  5 kilo er da til at overskue jeg skal af med mine 25 kg jeg har taget på siden jeg holdt op med at ryge :-( Jeg har en super opskrift på noget fedtfattigt brød, den kan jeg lige sende dig også ;-)

  Uh, jeg kunne også godt bruge en ferie, vi har ikke været på ferie siden vi sidst var i Nice, vi har selvfølgelig været i Danmark men ikke sådan alene afsted hyggeferie – vi har planlagt en uge til sydfrankrig til efteråret, men ellers skal vi bare have en uges ferie herhjemme, så går der 2 uger med sommerferie i Danmark og 2 ugers juleferie i Danmark og ja så er den ferie ved at være brugt :-)

  Nå, jeg er ved at bage boller så vi kan snakkes ved ;-)

  Mette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *