web analytics

Indvielse af Gymsticken….

Jeg har nydt min morgenmad idag for jeg er ved at løbe tør for morgenknas :-(

Det er en stor katastofe for hernede har de kun sådan noget tørt noget og jeg elsker min “Sommer Crisp” med pekannødder og ahornsirup fra Belsø’s, men der er kun en pakke igen nu :cry:

I dag har jeg indviet min nye Gymstick og jeg kan lige love for at den giver sved på panden og får gang i muskler som jeg ikke vidste jeg havde :lol:

Jeg er spændt på om den også kommer til at styrke min ryg som jo ikke er helt stabil for tiden, men det vil tiden vise – jeg har indtil videre planer om at bruge den 1-2 gang om ugen kombineret med mit step 2 gange om ugen så mon ikke det kommer til at jage et par kilo på flugt ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *