web analytics

Årets første forårsdag….

Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, sneen er tæt på at være helt væk og temperaturen siger plus 12 grader her i lille Wolfersdorf….

Jeg har haft en lidt langsom start på dagen, med en morgenbolle, lidt oprydning og så stort set ikke mere – resten af dagen tror jeg skal bruges på lidt nørklerier og hyggelæsning, i aften er jeg alene hjemme for manden flyver til Holland og kommer først hjem sent i morgen aften ;-)

Jeg er ikke helt i mit es for tiden, jeg tror dælme at hende sygeplejersken har ramt forkert for jeg er træt helt ind i knoglerne lige fra jeg står op til jeg går i seng igen, jeg har svært ved at koncentrere mig ordenligt og energien er der bare ikke, sådan føltes det når jeg mangler mit B12 så der var måske en grund til at jeg var helt blå sidste gang – hun har da vist ikke helt ramt den muskel hun skulle :-(

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *