web analytics

Delikatesse rundtur….

Vi har været på rundtur i Freising for at handle lidt godt til weekenden – vi startede med slagteren hvor vi fik noget lækkert pålæg og en lasagne jeg kan nyde på søndag når jeg er alene, så er jeg fri for at lave mad ;-)

Så ind til ostemanden, og læg lige mærke til ostebjørnen udenfor butikken, vi har før nævnt Freisings bjørne – lokalet ved siden af tilhører også ostemanden, derinde kan man finde de lækreste specialliteter mange af dem fra lokale gårdbutikker…. Mmmm udover en wasabiost, en skæreost med løg og en brie, blev det til en hjemmelavet tex mex sauce ;-)

Derefter gik turen til grønthandleren hvor vi bla. fik lidt af de gode vindruer, videre til isenkræmmeren efter nogle små skåle til hjemmelavet is, det er nemlig på programmet i denne uge ;-) vi var også lige omkring Saturn efter sidste afdeling af “Desperate Housewifes“, hernede er sæsonerne nemlig delt i 2 som så udkommer over 2 omgange….

Sidst men ikke mindst var vi indenom efter et lille stykke fredagskage – godt gemt væk inde i en baggård ligger nemlig byens bedste konditor :-D

De laver de flotteste kager og i deres disk inde i butikken ligger der en kage der lige er noget for min nevø Christopher, en kæmpe svampebob lagkage!! Vi kunne desværre ikke komme til at tage et billede af den :-(

Efter rundturen smuttede vi i supermarkedet og handlede alt det andet vi skal bruge i løbet af ugen og så gik turen ellers hjem for at lave aftensmad….

Den stod på tortilla med oksekød brunet med røget paprika, friske ananas, små cherrytomater, revet ost, sukkerærter, kvark og den lækre tex mex sauce vi købte inde ved ostemanden ;-)

Mmmmmm, sammen med et godt glas rødvin, det er længe siden vi har fået tortilla :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *