web analytics

Stine Bolther – Hævn….

Jeg er blevet færdig med “Ole Henriksen – Et ærligt Liv” og den skuffede ikke – det var spændende at læse om hans opvækst i Nibe og turen videre ud i verden med endestation i USA hvor han med stor succes har stablet hans forretning på benene og hvordan vejen dertil ikke altid har været lige let… Den kan anbefales også selvom man ikke er Ole H. fan ;-)

Nyt på sengebordet er Stine Bolthers krimi “Hævn”, Stine Bolther har været ansat som kriminalreporter på Ekstra Bladet siden 2000 og har tidligere udgivet bogen “Drabschefen” om Ove Dahl fra Københavns Politi – de første sider jeg har læst fanger og den er svær at slippe – en af dem hvor man siger “Arhh bare et afsnit mere, så slukker jeg lyset” ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *