web analytics

1 kommentarer til “Det sidste påskehygge….

 1. hej Mette
  det ser ud til at i har haft en hyggelig påske, det har vi også men men mig og Fiona har været sye, hun har mega meget snot i hovde, og jeg har lidt snot, men har haft ondt i mave, og tynd mave, det er bare træls at side på tønnen, hele påsken, men nu har jeg godt nok taget nogen tabelter for diare og de har hjulpet, hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før, jeg hoved ligger ved siden af nogen gang.
  vi har heller ikke sovet så meget her i påske hun pyller så kl bliver 4 – 5 nogen gang før vi kommer til ro, så vil jeg heller tidlig i seng og tidligt op, men det kan jeg jo ikke bestemme, jeg skal lige rande på wc 5 gang når jeg kommer i seng, når ja og skide i bukserne en gang, også laver Fiona også i hendes bukser også skal hun skiftes, også kan vi sove.
  total fed påske, og det hele er træls vi har heller ikke fået lam i nu, også havde vi jo gæster lørdag, hele Allans familie, og jeg kunne så lige gå i seng i en time, til aften så blev jeg dårlig igen så øv.

  ja ellers sker der ikke noget her i dk.
  når vi kan snakkes ved
  venlig hilsen tina

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *