web analytics

“En mors mareridt” – en god bog….

Min mor havde købt en ny bog som hun havde med ned så jeg kunne læse den først og indtil videre er den super god og spændende….

“En mors mareridt”

Da journalisten Ellen Gleeson med posten modtager en løbeseddel med et billede og overskriften “Har du set dette barn”, går hendes hjerte næsten i stå. Barnet på billedet ligner til forveksling hendes søn, Will. Hendes beskytterinstinkt prøver at få hende til at fornægte ligheden mellem billedet og den søn, som hun har adopteret helt legalt.  

Men med hendes baggrund som journalist kan hun ikke holde op med at tænke på billedet og helmer ikke før hun er kommet til bunds i denne sag. Hun stiller sig selv dette spørgsmål: Hvis Will virkelig er det efterlyste barn, skal hun da beholde ham eller aflevere ham til de biologiske forældre?  

Hun graver dybere i sagen, og da hun nærmer sig sandheden, er det med fare for både hendes og hendes elskede søns liv. Et mareridt begynder…

2 kommentarer til ““En mors mareridt” – en god bog….

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *