web analytics

En billig klipning…

Jeg har endelig taget mig sammen til at komme til frisøren – jeg er jo ikke helt tryg ved tyskerstilen de kører hernede :lol:

Men vores lokale frisør her i Wolfersdorf har vundet så mange priser og hva det gror vel ud igen :-D

Efter frisøren kørte vi til Lerchenfeld hvor mandens sekretær havde fortalt der lå en lækker øko-butik som måske havde nogle af de ting vi manglede, vi kan bla ikke finde durummel hernede hverken alm eller øko… Hold da op der var meget godt derinde, de havde en stor frugt og grønt-afdeling, masser af forskelligt mel, kerner, frø, linser, bønner osv. de havde en lækker kød-afdeling, oste-afdeling og den lækreste bager-afdeling med skønne kager de havde også et stort udvalg af the og kaffe – det er vist ikke sidste gang vi har været her, det var et helt mini supermarked kun med øko-varer :-D

Så gik turen ind til Freising hvor vi var omkring vores øko-bager og vi skulle da også lige have årets første spis-udendørs-is – Mmmmm de sparker altså numse de italienere med deres lækre is :-D

Her er så mit nye tyskerhår til den nette sum af 31 euro (231 dkr) – det er jeg nu godt tilfreds med :-) Vi var inde ved Maxipizza og skulle have lidt aftensmad med hjem, og manden går op og bestiller, “2 store pizza’er, en nr 28 og en nr 38, tak“, vi sætter os og venter, da pizzamanden så kaldte at pizzaerne var færdige og stod med to KÆMPE og jeg mener KÆMPE pizzabakker til os var mandens eneste kommentar “Ups, jeg kom vist til at sige store pizzaer” :lol:

De var så store at de næsten ikke kunne komme ind i Mini’en – hold nu op vi har pizza til 100 år nu :-D

Her er så de lækre ting vi fandt i den nye øko-butik – Mmmm jeg fik noget æble/kanel the og vi fandt den uundværlig parmesanost og vi fik endda vores fuldkornsdurummel som vi har ledt længe efter, jeg fik også lidt nyt til spirebakken, manden fandt sig en pose chips :-) Inde hos bageren i Freising fik vi forresten også lige et par øko-florentiner med hjem, det er da bare ynglingskagen :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *