web analytics

Fantastisk nyt fra Katie Melua…

En god nyhed her til formiddag – der kommer nyt musik til maj ;-)

Katie Melua’s nye album “The House” udkommer nemlig til maj og det glæder jeg mig til! ;-)

Katie Melua er en georgiansk-født, engelsk jazz og blues sanger, sangskriver og musiker – født i 1984 i Georgien, hun flyttet til Belfast i Nordirland som 8-årig og videre til England som 14-årig… Hun udgav sit debut album “Call off the search” som 19-årig i 2003, hendes 2. album, “Piece by Piece” udkom i 2005, hvorfra singlen “Nine million bycycles” blev et kæmpe hit og nok også den single man kender hende fra i Danmark, så i 2007 udkom hendes 3. album”Pictures” og nu det længe ventede 4. album “The House“….

Hvis ikke I kender Katie Melua kan jeg kun anbefale jer at høre noget af hendes musik, hun har en fantastisk stemme og hendes musik er lækkert – Hun spillede i “Skovdalen” i Aalborg i 2007, hvor alt var udsolgt så det gik vi desværre glip af dengang, men hun kommer vist til München til efteråret så måske, hvem ved ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *