web analytics

Grønne øko-eksperimenter…

Når man nu ikke har og ikke gider en stor have så må man jo eksperimentere med det man har, i mit tilfælde en altan ;-)

Så idag vil jeg så lidt forskelligt og se hvad det bliver til og om det overhovedet bliver til noget ;-)

Vi har købt nogle økologiske frø i vores lokale havecenter – Hovedsalat, Lollo Rossa og Basilikum, der skulle have været timian også men det glemte vi så det må komme i næste uge ;-) Jeg har kun sået nogle få frø for det er begrænset hvor meget vi har plads til at “plante ud” på altanen, og jeg skal vel også sætte lidt ad gangen for at det hele ikke kommer på en gang  – jeg har ikke den store forstand på det men jeg kan da regne ud at vi ikke kan spise 50 salathoveder på en gang :-D

Mmmmm mine mungbønnespirer er snart ved at være klar, de smager himmelsk, lidt ala friske ærter – det her er hvad der bliver af 2 spsk. mungbønner så sådan en pose rækker langt ;-)

Som næste spireprojekt skal jeg vist prøve rødbedespirer, de ser lækre ud – der er et kæmpeudvalg af spirer hernede og det er svært at vælge når man står foran tavlen med de forskellige spireposer, jeg spirer kun en slags ad gangen for ellers kan vi ikke nå at spise dem – men til sommer når den står på grill og salater kan jeg godt spire flere slags ad gangen til salaten :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *