web analytics

Dagens sysler….

Sikke meget jeg har fået lavet igen idag – jeg har vasket 2 maskiner tøj som jeg startede med at stille i stuen foran altandørene og da solen gik væk stillede jeg det ud i den friske luft, så det varer ikke længe før det hele er tørt…

Nyhederne har hele dagen kørt i baggrunden for manden skal efter planen flyve fra USA i morgen, så det er lidt spændende om det holder eller bliver aflyst igen – så fik jeg mig lidt frokost inden jeg gik videre med dagens program…

Jeg fik lige ordnet den stribe der manglede at blive malet i køkkenet, der hvor vi pillede skabet ned da vi hængte lamper op – måske det også var på tide ;-)

Så har jeg fået mine vilde orkideer i nye og større potter, de har fået noget frisk jord – der er vist godt nok noget med at det er bedst at plante dem om når de er afblomstret, men det lader det ikke til at mine orkideer gider så jeg måtte tage chancen og prøve, hehe prøv at se hvor høje de er blevet fordi de bare bliver ved med at skyde nye blomster :-)

Når jeg nu var ved at rode med jord kunne mine rucola-spirer ligeså godt blive plantet om så de kan komme ud og stå når de bliver lidt større ;-)

Nu vil jeg varme mig de sidste stykker pizza og i morgen melder de om regn så der vil jeg bage pirogger ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *